Lagom är väl inte min grej

Jag törs inte berätta för någon hur mycket jag tränar. Då får jag bara höra hur dåligt det är. Fast inte av Affe eller Kate. De känner mig och låter mig hållas. 

Idag blev det en 3 km runda med Calle i morse. Sen cirkelträning och yoga i Hallen. Några längder i bassängen också. Jag borde bränt 600 kcal, minst. Kanske 700 kcal. 

Jag har ätit lax både till lunch och middag. Fett och gott. Till frukost gröt och två ägg. Till kvällsmat fruktsallad, yougurt och ett glas glögg. Jag äter och dricker precis vad jag vill nu när jag tränar såhär mycket. Älskar både att röra på mig och proppa i mig god mat. 

  
Mellan cirkelträningen och yogan var det nästan 45 minuter. Då satt jag i omklädningsrummet och åt middag. I matlådan hade jag quinoa, lax, majonäs och massor av ruccola. Väldigt gott och behövdes att få påfyllning mellan passen. 

Yogan var ganska tuff, tur att jag är relativt god utövare, jag hängde med i det mesta. Vad det blir i morgon? Tror löpning står på programmet. 

  
Liiiiite röd och svettig efter cirkelpasset. Ser ju helt bindgalen ut. 

  
 
Här är löpprogrammet för tio veckor. Jag är på vecka tre. Så i morgon blir det 10 min rask gång, 6 min jogg, 2 min gång gånger 3. Sedan avsluta med 10 min rask gång. 

Tänk om sju veckor, då kan jag springa en hel mil. Underbart. 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s