Kvällsvärme

Vi avslutar dagarna med meditation och sång uppe på taket. Vi sitter i den ljumna mörka kvällen under himlen och hör alla ljud omkring oss. Grannarna som sitter och pratar, vi hör en tärning slås mot ett bord och ivriga svar på sällskapsspelets frågor, en katt som jamar och en konversation på smattrande spanska. 

Det börjar regna och vi tränger ihop oss under det utfällbara taket. Eftersom vi är sittande i meditationen kan vi dela på två mattor. 

  
Vår fantastiska yogalärare Marie

Annika sitter bakom mig och det ger mig snart rysningar. När vi sjunger mantra är hennes röst så klar, stark och självklar, den ger mig sån styrka. Marie och Ingrid sitter framför mig och även deras sång är stark och klar. Jag omsluts av all värme och kärlek. När vi är klara med sången upptäcker vi alla att det blivit varmare och vi får slänga av oss de tröjor och filtar vi börjat med. Vi skrattar och vet inte om det är temperaturen i luften eller vår inre energivärme som stigit. 

Sen går vi ned och kryper ned i sängarna. Innan meditationen gör vi oss klara för kvällen, pyjamas och tandborstning. 

Kajsa och jag ligger i vårt rum och småpratar tills vi börjar snubbla över orden och sömnen tar över. 

Jag vaknar till ett par gånger under natten, hör Kajsas snusandet andetag i mörkret och somnar om härligt trött i hela kroppen efter gårdagens vandring, massage och yoga. 

Det här inlägget postades i Allmänt, Må bra, Resor, Vandra, Yoga och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s