Höstens snyggaste

Idag ville Kate att jag skulle följa med henne till butiken, alltså min butik eller min, snart är det Jackies helt och hållet. Mer om det en annan gång.

Kate skulle prova jeans och medan jag väntade började jag prova jag med. Och hur slutade det? Kate gick ut i bilen och väntade medan jag storshoppade. Jag har inte shoppat loss på riktigt länge. Roligast av allt var att inget som finns i butiken har jag varit med och köpt in. Det finns galet mycket snyggt. Jag visar inte allt jag köpte, så tror ni bara att jag är helt galen.

Jag har sneglat ett tag på dessa

IMG_5271 IMG_5272 IMG_5273

Boots i finaste grått skinn från Ilse Jacobsen med röd söm bak. Fy fan vad snygga de är. Jag ska ha dem i Berlin, när jag shoppar, går ut och äter, när vi promenerar omkring. Jag köpte en rock som passar till och jeans och och och och ja hur mycket som helst.

Men jag har faktiskt köpt något som jag har tänkt på precis som jag brukar säga till alla kunder i butiken.

Lyssna nu! Gör du såhär så kommer du aldrig ångra ett endaste köp. Tvärtom kommer du att bli glad varje gång du öppnar garderoben.

Om du blir kär i ett plagg eller nått annat, sug på det, du behöver inte köpa det bums. Kan du inte glömma bort det är det rätt. Prova och se framför dig alla situationer när du har plagget på dig. Jobbet, ute på middag, hemmamys, resa, etc etc Kan du se minst tre olika tillfällen då du kan använda plagget är det rätt.
Om du köper enbart för att det är snyggt, kul i färgen eller på rea men inte vet vad du ska ha det till kommer det att vara exakt så varje gång du tittar i garderoben,

Jag vet i alla fall vad som ska ligga på nattduksbordet så att det är det sista jag ser när jag somnar och första jag ser när jag vaknar.

IMG_5275

Färgen ser ju lite fel ut i nattdukslampans sken och det vinröda överkastet ”smittar” av sig. De är gråa som på bilderna ovan. Pris 1995

Vad Kate köpte? Inget! – Inte riktigt min stil blev femtonåringens omdöme idag.

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Outfits, Shopping. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s