Ensam i New York

För en stund sedan gav sig Affe, Kate och Vilma sig iväg tillsammans med övriga gänget, ned på Manhattan mot bussarna till Woodbury Outlet.
Jag ligger hemma och är sjuk. Halsont har gett med sig, underbart att slippa knivarna som skär i halsen. Nu kommer del två i förkylningen med hosta och snuva, så trots det är ju allt mot rätt håll.
Jag hade väldigt gärna åkt med till Woodbury idag, men det får bli en annan gång. Dessutom hade nog inte Janne och Klas uppskattat att jag suttit bredvid dem med hosta och snuva på bussen. De laddar för New York Marathon på Söndag.
Jag ligger nu i sängen med en Cappuccino och läser denna.

IMG_9687.JPG
Expeditionen Min kärlekshistoria av Bea Uusma

och tittar på

IMG_9688.JPG
MorgonTV från New York.
Det är trångt på infarterna till Manhattan och morgondagens Halloweenfirande verkar bli kyligaste på många år. En son halshögg sin mamma och grannarna larmade inte för att de trodde det var ett Halloweenskämt. Ebola skrämmer alla i USA, det drabbar ju både rika och fattiga, all forskning (10 000 personer jobbar med det) är fokuserad på Ebola.

IMG_9689.JPG
Tips på hur vi kan skära pumpor

IMG_9691.JPG

IMG_9690.JPG
Rullar på TV, kvinnan som blir trakasserad när hon är ute och går.
Nästan varje man hon passerar ger henne sexistiska kommentarer. De vet inte att hon är en skådespelare som filmas av en person framför henne.
När filmen släpptes fick hon motta dödshot.
För att ha blivit sexuellt trakasserad.
Fler män borde klä ut sig till kvinna och själva få uppleva hur det är att få kommentarer och sexuella anspelningar av vilt främmande män.

Mellan inslagen är det reklam, reklam och lite mera reklam. Så mycket reklam att jag glömmer bort vad det var jag tittade på.

IMG_9693.JPG
En bilbrand….
Nä nu stänger jag av och läser en stund. Hoppas på att jag piggnar till vid lunchtid och kan ta en promenad i omgivningen.
Ha det gott

Det här inlägget postades i Allmänt, New York, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s