Ja jag är feminist

Zlatan upprör med sitt cykelerbjudande. Jag tycker hela debatten är onödig. Om kvinnor vill ha mera makt, mera att säga till om måste vi förena oss med varandra. Inte snegla på vad männen har och kräva detsamma. Jag menar inte att vi inte ska ha lön efter prestation, lika mycket makt etc det jag menar är att kvinnor ska sluta fråga om lov, vänta på att bli inbjudna till styrelser och andra maktrum.
Med stigande förvåning ser jag hur siffrorna för Sverige Demokraterna visar att de har många kvinnor som kommer att rösta på dem. Det övergår mitt förstånd hur någon överhuvudtaget kan vilja rösta på SD och hur kvinnor kan vilja lägga sin röst på ett parti där huvudelen i partiet består av män som är rasistiska kvinnohatande homofober.
Jag är såklart Feminist och kommer att lägga min röst på Feministiskt initiativ. Inte för att jag tror att de kommer att vinna, men för att de behövs i dagens sverige som en vågmästare till just sånt som sker i SD och för att kvinnor ska sluta vänta på att männen ska tillåta dem dansa på bordet och dela ut bilar till sig själva när de själva vill.
Feminist javisst.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article18081629.ab

20131227-102402.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s