Trolldeg?

20131218-060952.jpg
Vi bakade lussebullar, Kate och jag. Det luktade gott i hela huset av saffran och det blev faktiskt lite julstämning.

20131218-061107.jpg
Vi knölade in mandelmassa i nästan alla och när de var färdiga smakade de ljuvligt gott.

Men efter två dagar gick de inte att äta. De blev hårda som betong. Eller som trolldeg. Även de jag fryst in och tinar är oätbara.

Vad gjorde jag för fel? För mycket mjöl, säger mamma.
Jag hinner inte baka nya. Vi får tina de vi har skära dem i tunna skivor, rosta dem och bre lite smör på. Saffransskorpor kan vi kalla dem.

Det här inlägget postades i Allmänt, Familjeliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s