Ganska lat söndag trots jobb hela dagen

Idag vaknade jag första gången kl 04 med lite hjärtklappning och ”har det hänt nått” tankar. Men det hade det inte. Somnade om till 06. Låg vaken och läste till 08, då fick jag kaffe av min gubbe. Sen låg jag kvar i sängen till klockan ett!!! Gick upp, åt lunch och la mig igen. Gick upp vid fyratiden dammsög, skurade skinnsoffan och torkade golven, lyfte (med hjälp av Affe) in de tre stora olivträden, rosorna och pelargonerna i bastun. Vet riktigt inte var jag ska ha dem över vintern. Hade tänkt att bygga små hus av frigolit, bubbelplast, vit täckväv och en glödlampa i varje litet olivträdshus, men tiden har inte räckt till. Men när det var gjort gick jag och la mig igen.

Vad gjorde jag i sängen hela dagen då? Inte sov jag i alla fall. Jag jobbade.

Jag tillhör den där skaran av folk som kan halvligga ned med datorn på magen och jobba. Idag var det ett nyhetsbrev till våra kunder i butiken som ska skickas ut i morgon. Vill du se det? Skicka ett mail till info@happylifebycinna.se så får du det i morgon.

Bland annat innehåller det nyheten om våningskakfaten du kan bygga själv. Vi har tagit in  byggsatser i flera modeller till butiken. Byggsatsen kostar 99 kr och borren kostar 39 kr i butiken. Bra julklapp till den som gillar att pyssla.

byggkakfat

rund_rosa_bygga eget kakfat_kakfateriet_kakfatspinne_kakfatsstativ_big

Så här ser det rosa setet ut, det finns vitt, svart, blankt rostfritt och några med antikfinish.

monteringssats_bygga eget kakfat_kakfateriet_kakfatspinne_kakfatsstativ(12)_big

Delarna som ska var mellan faten

kakelborr_bygga eget kakfat_kakfateriet_kakfatspinne_kakfatsstativ(1)_big

Porslinsborr kan du också köpa i butiken.

plateofcupcakes1

Tallrikar att borra i får du köpa någon annanstans. Ett tips är att ju dyrare och finare porslin desto svårare är det att borra hål i det. Billigt porslin har låg densitet i sammansättningen och är därmed porösare och lätt att borra hål i. I byggsatsen ingår en mall så att du gör hålet mitt i tallriken.

rund_rosa_sats_bygga eget kakfat_kakfateriet_kakfatspinne_kakfatsstativ_big

Sen är det bara din egna fantasi som kan stoppa dig

kakfat_1_hjärta_silver_bygga eget kakfat_kakfateriet_kakfatspinne_kakfatsstativ_bigplateofcupcakes2kakfat rund guld 600x900m_nga_p_radSommarkakfat

Visst vill man sätta igång och bygga direkt.

Det här inlägget postades i Allmänt, Design, Happy Life of Sweden, Inspiration ute/inne, Julklappstips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s