Den indiska maten och Paolo Roberto

IMG_3552

Affe, Kate, jag, Vilma, Jackie och Kim

I lördags kväll möttes vi hela familjen på den indiska restaurangen Shanti. Som ligger nedanför Söders saluhall. Inte så jädra lätt att hitta. Jag, Vilma och mamma var först, vi hade båda jobbat i butiken och mamma anslöt när hon kom tillbaka från stan och varit på teater. Sen kom Affe och Kate. Affe hade sprungit Lidingöloppet, åkt hem snabbt och duschat och sedan åkte han och Kate in till oss. IMG_3555

Kim, mamma Rigmor och Affe

Maten vi åt var underbart god, lite lagom kryddstark. Vi provade även indisk mangoglass med pistagenötter och russin. Smakade, tja jag vet inte riktigt. Lite fadd mango typ. God och konstig på samma gång. Mamma och Affe avslutade med varsin Irish coffe. Mamma sa dagen efter att det smakade såndär brandy man får utomlands. Kanske inte den bästa whiskyn.
Men på natten drömde jag helt galet, kanske var det den indiska maten, kryddorna, miljön och musiken som spelade in, jag var inte påverkad av alkohol, jag körde Affes bil hem.

Paolo

PastaPaolo

Men på natten efter drömde jag att Affe och jag och kanske hela familjen (minns inte) var på familjemiddag hemma hos någon och Paolo Roberto var där. När middagen var uppäten och vi hjälpte till med disken i köket kom Paolo in och började prata med mig. Samtidigt som han försökte ta om mig runt midjan. Jag backade men Paolo följde efter. Han förklarade att han blivit helt tokig i mig. Han såg helt galen ut. Han sa att han skulle ta med mig till Italien och där skulle jag få äta huuuuuuur mycket pasta jag ville. Även på kvällen skulle jag få äta pasta. Du är min kvinna, mums, så kände han på mina bilringar runt magen.
Jag sa att Nej nej det går inte alls för sig, jag är jättekär i min man och jag vill inte till Italien och äta pasta på kvällen. Men Paolo gav sig inte och till slut sprang vi runt en stor köksö och Paolo ropade att ”Jag är jättevältränad, du kan aldrig springa från mig, pastaaaaa ska du fåååååå”.

Sen minns jag inte mera av drömmen. Vilken röra, men gud så jag skrattade när jag kom ihåg den. Och min mamma skrattade hur mycket som helst när jag berättade drömmen för henne i telefon. Affe sa bara, jag du Cinna, passa dig för Paolo!

Det kan ju ha spelat in att jag
1 Försökt att undvika kolhydrater i en vecka
2 Starka indiska kryddor
3 Jag följer Paolo på Instagram och han lägger ut massor av bilder på sin träning och mat
4 Läst om den homofoba ägaren av Barilla och tänkt att pasta därifrån ska vi undvika och att Paolos pasta är helt sjukt god.

Kanske ska jag göra en stor Carbonara ikväll och festa på, så att kolhydratsuget får sitt?

Ha en bra dag

C

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s