Slut på lata dagar

Förbereder mig inför min första dag i butiken efter semestern

20130731-092225.jpg

Igår jobbade jag hemifrån. Kände mig fortfarande inte helt ok, men klart bättre. Öppnade posten och registrerade fakturor från de två veckor vi haft semesterstängt i butiken. Känns lite som Pippi Långström´s kontor som vuxen skulle kunna sett ut. Affe brukar kalla mig Pippi när han tycker att jag är obstinat.

20130731-092149.jpg

När jag behövde ett radergummi ropade jag på Kate, då mitt bara gav svarta streck på pappret. Hon kom med hela sin samling av suddgummi, undrar hur länge hon kommer att ha den kvar?

20130731-092157.jpg

Igår försökte jag vara lite hälsosam, två veckors frossande i mat, glass, godis och alkohol har satt sina spår. Mixade kiwi, spenat, mandel, linfrö, hallon, blåbär, cocosolja, aloe vera och vatten till en smoothie. Inte överdrivet gott, men kändes nyttigt.

De närmaste veckorna kommer att bli intensiva, så jag behöver all kraft. Nu börjar inköpsperioden för våren – 14. Jackie och jag har ett 15-tal företag som vi ska besöka, några andra kommer till butiken och visar sin kollektion, nästa helg åker vi på modemässa i Köpenhamn för inköp och spana in nya eventuella leverantörer, helgen därefter är det Formexmässan. Till alla inköp ska vi göra budget utifrån vad vi sålt tidigare och hålla upp ett finger i luften och känna av vilka trender som säljer hos oss. Hyllvärmare har vi inte råd med.

Däremellan ska vi också försöka njuta av sommarens sista veckor och umgås med familj och vänner.

Men allra först ska jag diska semesterns loppisfynd.

20130731-092241.jpg 20130731-094433.jpgJag köpte seltersglas och små vinglas precis i början på semestern i Hästholmen, sen har de fått kuska runt i två veckor i husbilen. Bara ett gick sönder, helt otroligt med tanke på allt de fått utstå. Blir fina att duka med på höstens kräftskiva.

Ha det gott.

Det här inlägget postades i Allmänt, Arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s