Rubbade lammkotletter

20130317-151459.jpg
När jag åkte till gymmet idag lät jag lammet koka i saltat vatten i lite drygt en timma. När det svalnat torkade jag kotletterna och gned dem med rosmarin, svartpeppar, chili, kanel och curry. Nu får de ligga i kylen tills jag ska steka dem i smör.

20130317-151817.jpg
I den här grytan kokar jag fond från lammkoket, lök som fräst i smör, vin och honung. Det ska kokas ihop för att sen penslas på de färdigstekta kotletterna innan servering.

20130317-151959.jpg Resten av fonden kokas ihop för att portioneras ut till Calle under veckan. Kalvfond på hundmat är som fiskbullar med gräddig hummersås f

Det här inlägget postades i Allmänt, Familjeliv, Mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s