Söndagshäng

Såklart kunde jag inte hålla mig borta från butiken igår på min enda lediga dag på två veckor. Tanken på att börja måndagen med fyra stora kartonger lockade inte. Så jag åkte dit direkt efter frukost, mamma hängde med.
Åh vad vi packade upp, Jofama, Jackpot och Masai. Fast Masai var det mest Fanny som tog hand om. Fanny är lärling från Hantverksgymnasiet och jobbade extra denna söndag. Då varken Emma eller Julia, som brukar jobba helger kunde jobba.

20130128-063615.jpg
Här är nya jackan från Jofama. Det är från Marie Serneholts kollektion. Marie Biker Grass heter den. Som i gräsgrön.

20130128-063857.jpg
Såhär glamoröst ser det ut på lagret. Ser du vår orange steamer till vänster? Den funkar superbra, jag är så nöjd med mitt köp. Nästa vända till Bangkok köper jag nog flera och säljer i Sverige. Men de blir något billigare än de som erbjuds nu på marknaden, 7000 kr är på tok för mycket tycker jag.
På hästen (klädstången) kan du se flera nya jackor från Jofama. Bla en orange skönhet i mocka med kedjor lite åt guldhållet. Jag tror hårt att guld är på väg tillbaka igen.
Till höger ser du den nya ursnygga klänningen i grönt retromönster från Jackpot.
När Fanny öppnat butiken och det började komma kunder åkte vi hem. Ingen av oss var ”finklädda” eller fixade för att representera i butiken. Endast att stå på lagret och packa upp varor. Vi åkte hem till mamma och hon bjöd på lunch.

20130128-064443.jpg
Mamma kommer inte att gilla den här bilden i sin ”jagskabaraståpålagretfrisyr)
Men jag tycker hon är finast av alla mammor ändå.

20130128-064900.jpg
Hon bjöd på godaste ägg och sillmackorna. Hennes egeninlagda sill såklart.
Efter det kopplade jag in hennes julklapp från oss, en DVD. Hon drog genast igång del ett i Stig Helmer boxen som var en julklapp från barna.
Sen åkte jag hem och hämtade Calle för en långpromenad. Vi gick upp till Stuvsta och lämnade tillbaka filmen från igår. Jag lämnade i tid denna gång. Förra gången glömde jag fyra filmer i en vecka. Gissa vad det blir???
800 kr!!
Men eftersom jag är butiksgranne med Godismonstret som videobutiken heter, skrattade de bara åt mig och nollade hela summan. Det har sina fördelar att vara trevlig granne ibland.
Sen gick vi hem och tog emot Kate och Affe som kom hem från Enköping där Kate haft fotbollscup i helgen. De kom tvåa i hela cupen och verkade vara sisådär nöjda. Men jag tycker det är superbra. Grattis f00 Stuvsta.
Sen lagade vi Kates önskerätt efter cupen. Hemgjort mos och korv. Jag gjorde ugnsbakad falukorv med zucchini, lök, ost, senap, ketchup, färsk ingefära, vitlök och några skivor ölkorv.
Supergott
Sen blev det soffhäng och tidig kväll i säng.

20130128-065853.jpg
Vilma, Calle och Kate. På kvällen tar alltid Affe sista promenaden med Calle eftersom jag är så kvällstrött. Kl 21 la jag mig och läste. Skönt att lägga sig tidigt inför en ny vecka.
Allt gott C

Det här inlägget postades i Allmänt, Happy Life of Sweden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s