Från Kims blogg

Nu är vi hemma igen från Malaga, landade igår kväll och Jackie var så snäll som kom och hämtade oss på Arlanda.

Varje morgon i Malaga har Kim kommit till vårt hotell och ätit frukost. Det tar bara några minuter att gå från henne till oss.

Innan vi flög iväg hann vi med ett besök på Picasso Museet. Därinne fick vi inte ta bilder så det blir en bild på mig och Kate när vi poserar det bästa vi kan.

 Vilma, Kate och Affe utanför museet, med Malagas katedral i bakgrunden. Där gick vi in ett varv och tittade på en mässa.

Katedralen var enormt stor. Massor med olika helgon och sittplatser för dem som vill tröstas eller tillbe sitt helgon. Verkar faktiskt vara många kvinliga helgon, bra där.
Men för övrigt har katolska kyrkan inte mycket att säga mig. Men väldigt vackert var det i alla fall. Sen gick vi ut i solen och åt ”shyrros”.


Friterade snurror som doppas i riktig tjockflytande varm choklad. Jag doppade lite i Vilmas kopp och bet ytterst litet i en. Smälte riktigt i munnen, så gott, så gott. Men eftersom frityrsmet inte ingår i min dagliga meny höll jag mig till det som ingår. Vitt vin och oliver. Det blir man inte tjock av.
Efter den fikan vill tjejerna ta en sista shoppingrunda med Kim. Affe och jag ville äta lunch.


Vi flyttade över till Tapasbaren vid Kims hus och beställde in favoriten där. En Paella som vi delade på. När tjejerna kom tillbaka tog de in blandade fat med tapas.
Sen var det dax att ta en taxi till flygplatsen.

Full fart i butiken idag. Näe inte egentligen, vädret ute gör inte folk shoppingsugna precis.
Men det är klart att några kommer hit för att de tycker det är mysigt. Idag har jag packat upp nya koftor från Odd Molly, se bilden. Klänningar från Twist&Tango och lite annat fix.

Kim skrev så gulligt på sin blogg, om vår vistelse hos henne. För att komma dit klicka här så öppnas hennes blogg i ett annat fönster.

Vi ses!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s