Finbaby på besök

20121003-081953.jpg
Bara en vecka gammal Adam kom och hälsade på i butiken igår. Han var såååå fin att vi alla dog sötdöden. Och ojade oss och sa åhhhhhhhh mest hela tiden över hans otroligt små händer. Och när Adam sträckte på sig i sömnen ville vi alla ha en egen baby bums.

20121003-082213.jpg
Granne Maria, gamla grannen Maria och tillika mamma till det lilla underverket, pappa Håkan som såg ut att ha blivit tjugo centimeter längre på en vecka (blir pappor längre när de får första barnet, för sen verkar de krympa när de andra ungarna kommer?) Adam i vagnen, stolta fina söta moster Carro. Jackie längst till höger. Jackie kunde hetat Adam. Så var det tänkt om snippan varit en snopp.

20121003-082526.jpg
Joråsåatt en bild på mig med underverket måste ju komma med. Så man ser hur liten och näpen han är mot stora stora tanten Cinna.

Grattis Maria och Håkan.

Ps Ser ni hur smal Maria är? Hur orättvist är det inte. En vecka efter förlossningen syns det inte ett spår efter någon gravidmage. Men förlossningen var jobbig. Man kan ju inte få allt eller hur? Ds
Ps igen. Min gravidmage är fortfarande kvar sedan Kim -84. Och mina förlossningar var skitjobbiga. Livet är inte rättvist. För inte är det väl upp till mig att få bort degmagen? Det borde väl naturen själv ta hand om? Moder natur var är du? Ds

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Barn. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s