iPhone morrrr

Hämtade min IPhone i fredags. Den har varit trasig sedan jag hade den i fickan när det ösregnade. 2995:- kostade det att få den fixad.
Så är den trasig ändå!
Nu hörs inte min röst för den som ringer till mig. Jag hör den som ringer plus lite sprakande. Men den som ringer mig hör ingenting.
Märkligt att få tillbaka en nyreparerad telefon med ett nytt fel.
Kvalitetskontroll någon!
Ska lämna in den igen idag.
I helgen åkte Jackie och jag t Smultronudden och planerade för Happy Life fram till 2014. Vi hann inte med allt vi planerat. Trots att vi jobbade från det vi kom fram i lördags tills vi åkte hem vid 18 igår.
Vi kommer att starta AB där vi båda är ägare, ha egna Happy Life produkter, ha åtminstone en produkt till försäljning vi vår webbsida, förenkla vår webbsida, ha tydligare inriktning i butiken, anställa personal och om två år öppna nästa butik. Vi har även gjort ett fast schema, där vi har koll på ledighet och antal timmar vi jobbar. Kan lätt bli att vi hoppar över ledighet och att jobbtimmarna blir för många. Då finns inte energi eller kraft till vidareutveckling.
Så idag är jag ledig från butiken, inte helt ledig från uppgifter.
Vi gick även igenom kommande modeeventet 25 okt, gjorde ett körschema i minuter per del. Eftersom det blir större denna gång måste allt klaffa. Tex Var ska 250 personer göra av sina ytterkläder? Vem häller upp bubbel till lika många? Hur stor plats tar 250 stolar? mm i all oändlighet känns det som.
Nu blir det en kaffe till innan jag sparkar igång denna dagen.
Allt gott
C.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s