Denna dag, vilket liv?!?!

Eftersom det är min lediga dag, låg jag i sängen och drack kaffe till kvart i åtta. Sen masade jag mig iväg ned till sjön och tog en långrunda med Calle och hundgänget. Efteråt åkte Calle och jag med Lennart och Lillemor hem och Lennart klippte Calles klor.
När vi kom hem somnade Calle utmattad i soffan. Jag åt frukost och pratade med Vilma som nyss vaknat. Hon har studiedag idag.
När PhoneHouse öppnat åkte jag dit och lämnade in min telefon. Fick då reda på att det var inte min gamla de reparerat, utan en helt fabriks ny. Som var trasig från start.
– Har jag aldrig varit med om, sa killen i butiken.
– Men nu har du det, så bocka nu av det på din lista och ge hit en ny som funkar på momangen. Sa jag inte!
Efter det gick jag och pratade en stund med Carina på Rum nr 9. Hon och jag är gamla jobbarkompisar sedan vi jobbade hos hennes mamma på Guldfynd. Sen hämtade jag nya linser hos Synsam. Där jag varit kund i 28 år!
Men vad har jag för det? Aldrig någon rabatt eller erbjudande, nej trygg och lite korkad känner man sig. Det finns billigare linser på nätet men jag är van att köpa hos Synsam och då gör jag så.
Vanans makt, är inte att förakta i köpaammanhang.

Sen kunde jag inte hålla mig borta från butiken. Åkte dit och fixade med pappersjobb, åkte och hämtade biljetter till vår modevisning från trycket, tillbaka och hålla på med returer och annat. Ringde bl.a. tidningen Lantliv för att höra om de vill sponsra visningsgoodiebags med tidningar. Mailade henne ett följdmail med bilder från vår förra visning. Packade saker som ska returneras. Vi är jäkligt gnälliga och bestämda av oss Jackie och jag. Om kläderna eller annat vi beställt inte motsvarar våra förväntningar åker det omedelbart tillbaka till leverantören igen. Skrev och mailade vad vi ska ta upp på mötet i morgon hos Blomstrande Ting. Jag pratade i telefon med ALLA kändes det som. Arrangörsservice, PG Event, Lotta i Grisslehamn, Jane på Ilse Jacobsen, Ingergerd på DD Copyshop, AloveraAnn, Erica på Blomstrande Ting, Therese på Love Forever, Maria på Jackpot, Runöls-Håkan, El-Pelle och någon mera jag redan glömt. När klockan var halv fem ringde Vilma och ville ha skjuts till friidrotten. Jag åkte hem och hann med att vila en liten stund innan vi åkte till Källbrink. Kate behövde inte skjuts till fotbollen idag, hon cyklade med en kompis.
Calle och jag tog en timmas promenad i skogen. Pratade en stund med Affe och han skulle åka hem och fixa middag.
Vid halv niotiden åt vi helstekt lax, dillsås, potatis (som jag inte åt).
Efter det blev det en sittning i tv-soffan med ”Ensam Mamma Söker” med tjejerna. Affe gick och la sig.

20120917-224238.jpg
Biljetterna är helt nytryckta för dagen. Så himla fina, man kan riktigt tänka sig vintertemat på visningen med norrskenets inspiration på varje biljett.

20120917-224525.jpg
Jag höll mig i skogen vid idrottsplatsen. Trött mamma med pigg hund i fast grepp.

Nu säger jag God Natt och sover om en SEK.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s