Morgonen

20120731-072047.jpg
Bara Mercedes och jag är vakna.
Idag ska jag till butiken igen. Det är blandade känslor att jobba när resten av familjen är lediga. Igår var Affe, Kate och Kates kompis Freja på Skansen. Affe var helt matt när jag pratade med honom efteråt. Tydligen var det fullt med folk som hade samma resmål. Men barnen var nöjda och hade klappar orm t.o.m
Då hade nog jag det betydligt skönare i butiken. Mina kunder måste ha saknat butiken, för det var en jämn ström av nya och gamla ansikten hela dagen.
Mamma Rigmor kom en sväng. Nu bor hon bara några minuters gångväg från butiken. Hon flyttade till Stuvsta förra veckan. När jag stängde butiken i går kväll promenerade jag hem till henne och satte upp några lampor och fixade lite annat plock. Kim och Elin var redan där och hade packat upp massor av flyttkartonger. Även Affe dök upp med en hjälpande hand. I slutet på augusti ska hon ha invigningsfest. Hon visade listan på vilka som ska bjudas in. Seriöst, hur orkar hon? Det var säkert trettio personer som ska komma till hennes tvåa och bli fägnade med mat och dryck. Hon har ju precis flyttat in. Själv ojar jag mig lite för Jackies 25-årsfest om två veckor här hemma hos oss.
Hur ska jag hinna? Men så kom jag på att jag kan ju alltid be om hjälp. Måste inte göra allt själv. I dag kommer Jackie hem från Gotland och hon vill säkert ”hälpa” till.
Nu ska jag fixa mig inför en dag i butiken.
Allt gott börjar inifrån!

Kram

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s