Lördag på Lanta

Idag var det något svalare på morgonen, vi kände det redan igår kväll när vi gick hem längs stranden. Vi avslutade vår kväll på Pass bar tillsammans med Johanssons.
Så när jag vaknade, utsövd, vid sextiden övertalade jag Affe till en morgonpromenad. Vi smög ut för att inte väcka Vilma och Kate och gick ned till stranden. Där var solen på väg upp och det var många som tänkt som oss. En skön promenad i 27 grader och en lätt bris som svalkade. Vi mötte Charlotta och Peter från Falun och fick en liten pratstund med dem. De berättade att de bor på Summer House i år, ligger också på Klong Daostranden. De har två bungalows, en för dem och en för barnen. Kanske nått för oss om vi ska ner hit igen. Det märks att Vilma och Kate är större och vill ha egen tid. Dessutom påstår Vilma att jag snarkar. Inte vad jag vet i alla fall.

Nu är vi hemma igen och sitter nyduschad på balkongen och dricker kaffe.

Min gamla vän Adam kom just förbi, han ska köra folk runt ön idag. När vi var här första gången åkte vi med Adam på hans tuktuk. Året efter hade han köpt sig en bil. Nu kallar han sig för Mr Adam och har lärt sig massor av svenska och är en av de mest bokade för utflykter på Lanta.


Straxt ska vi packa badväskan och ta tuktuken ned till Klong Nin.

 

 

 

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s