Dagens skratt och svettyoga

Idag var Affe med mig på yogan. Vi la oss på mattorna bredvid varandra.  Det kändes så fint, till en början.
Idag var jag ganska matt och trött, hade bestämt mig för att fokusera mera på tanke än på fysiken. Affe däremot hade, med största sannolikhet, tänkt fokusera tvärtom. Alltså så mycket böja, bända, sträcka och dra som möjligt. Inte så mycket att andas och tänka sig igenom rörelsen.
Så när jag bara ska komma in i flow hör jag Affe bredvid mig som pustar och stånkar. Hans svett formligen sprutar runom. När jag en gång ska visa att han absolut inte ska försöka vika ena benet under sig, morrar han åt mig. Hans lårmuskler är inte tillräckligt långa för det. De blir det, så småningom, efter kanske några år! Men Affe vill ha resultat NU. Han ska göra en annan övning som Annelie visar. När jag pekar, lite fint och diskret, hmhmhm, fräser han åt mig så svett och saliv hoppar över på mig. Då börjar jag skratta så mitt fokus på andning, kroppslås och annat fint jag skulle tänka flyger all väg. Jag skrattar så att jag får lägga mig i childpose och försöka hitta tillbaka igen. När jag ber att han ska stå bakom mig för att ta emot om jag ramlar när jag ska stå på huvudet, ser jag att där är ingen hemma. Han vill prova själv. Han ställer sig bredvid och står där en sekund, sen är han tillbaka och frustar på sin matta. När jag ska bistå Affe kommer Anneli och särar på oss. Plats på varsin matta, säger hon, mentalt.
Efter passet konstaterar hon att i morgon måste vi ha mattorna lååååång från varandra. I varsin ände av Salan där vi är. Paryoga kanske inte är för oss, ännu?

Nu är vi hemma och har ätit en superlunch. Vi handlar på tyskens Deli på torget utanför Southern Lanta. Senapssill, salami och procutto. Mums


Nu ska jag iväg på medicinsk massage. En överarm är seg och ond sedan tjejvasan 2006. en akilleshäl ond sedan 2009 och så min karpaltunnelop 2010, som fortfarande gör ont och har fått hård ärrbildning.
Se you later all aligators.


Detta inlägg publicerades i Allmänt, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s