1 dag kvar

Jag vaknar vid fem av att huvudet är tungt som en sten. Är genomförkyld.
Får min dagliga latte av Affe på nattduksbordet. Tänker att klockan är elva på förmiddagen på Lanta. Hade jag varit där nu hade jag strax avslutat dagens yogapass. Åh sköna Thailiv som kommer snart, snart.
Idag ska jag vaccinera lilla Calle, mitt busiga lilla ”odjur”. Calle ska bo hos sin nya matte Ann, när vi är borta. Jag kommer att sakna honom enormt mycket. När jag kom hem igår kväll och var lite upprörd, kom han med sitt gosedjur och buffade på mig. Som att han sa Kom och lek så blir allt som det ska vara igen. Jag ska berätta varför jag var, upprörd är väl fel ord, men läs så får du själv se vad som hände mig.
Jackie hade lånat min bil för att storhandla, hon ska bo här med en kompis när vi är borta och ville fylla på inför Nyårsfirande här hemma. När hon var klar erbjöd jag mig att köra hem henne. Jag hade tagit på mig min nya pyjamas, som jag fått av Affe i julklapp, rutiga brallor och vit topp. Till det tog jag gamla utetofflor och jacka. Så åkte vi iväg. Utanför Kim och Jackies port stannar jag för att släppa av Jackie och lämna några saker till Kim som kommit ut för att möta oss. Då slår polisen till och jag får gå ur bilen och blåsa. Jag kunde ha dött av skam när jag stod där i pyjamas och försöker se lite värdig ut.
Väl hemma sen kunde jag skratta åt det hela men Calle var så söt när han märkte att jag var lite uppe i varv.

20111230-053428.jpg
Min lilla fina Calle som gärna sover i min säng
Nu går jag upp och tar andra koppen kaffe vid datorn. Ska betala fakturor och kolla av mina mail.
Ha en fin dag och tänk på att kärleken övervinner allt.

20111230-053639.jpg
Den fina lyktan ”Kärleken övervinner allt” finns i butiken. Jag har fått min i julklapp av min kära vän Ritva Ritva köpte den till mig i butiken när hon hörde att jag sa att jag tyckte så mycket om den. Hon lät mig slå in den till mig själv och tro att den var till hennes brors familj i julklapp. Gulligt.

Det här inlägget postades i Allmänt, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s