Större inköp på frulle?

Nu har jag lagt mig, 00:11 står klockan på. Det har varit en lång dag. Upp tidigt som fan, vid femsnåret. Eller jag gick inte upp då. Jag vaknade, fick två latte på sängen av Affe, kollade mail och lite annat skräp på mobilen. Gick upp vid kvart i sju. Eftersom jag glömt mitt smink i butiken fick jag sminka mig med ungarnas leksakssmink. Ni vet ett sånt där kit man kan köpa före jul för 199 spänn. Allt i ett. En låda med ögonskuggor i alla färger utom grått, brunt och svart. Med rouge som är lika rött som snövits läppar. Smink av kvalitet som blåser bort om man nyser. Men nöden har ingen djungel, som Rolf Zetterberg sa, så jag drog på mig grön ögonskugga och röda kinder. Pussade ungar, hund och katter hej då och åkte iväg och hämtade Jackie. Vi åkte till Soaked in Luxury för inköp. Eftersom vi fick fin frukost sist vi hade morgontid där åt jag inget hemma. Tror du vi fick frukost idag? Big Nonono. Så kan man väl inte göra. Bjuda ena gången och skita i det nästa gång. Jag hittade en banan och en påse nötter på ett bord som jag mumsade i mig. Ni vet en sån där nötpåse med nötter och torkad frukt på förpackningen. Det ser så gott och fint ut. Men när man öppnar är det tre cashewnötter, åtta bitar torkad sötsliskig frukt och en näve jordnötter. Äckligt! Jag undrar om hon på Soaked inte bjöd på frukost för att hon var sur. Jag kom på sen efteråt att senast Therese och jag, hon på Soaked alltså, pratade i telefon la jag på luren. Såhär var det. Till butiken kom varor för en månad sen eller mer. Skitfula grejor som jag inte ens mindes att jag beställt. Men tydligen ändå gjort för jag hade orderkopia på dem. Jag ringde Therese och sa som det var.
– Kläderna är skitfula och omöjliga att sälja. Ta tillbaka please.
Sen följde en massa samtal där Therese aldrig slutade förklara varför hon inte kunde ta tillbaka kläderna, det rörde sig om åtta par shorts och åtta kavajer, inte om en hel kollektion. Therese upprepade blablabla regler blabla inte göra så, blabla omöjligt. Åttonde gången hon sa samma sak sa jag att nu lägger jag på, jag orkar inte lyssna på samma sak hela tiden, så gjorde jag det. Efter ett par dagar kom en returfraktsedel från Soaked. Någon hade ångrat sig tydligen. Vii skickade tillbaka kläderna. Men jag fick inga pengar tillbaka utan jag fick beställa nya varor för krediten. Helt ok för mig, Soaked har mycket snyggt. Men någon frukost blev det inte idag.
Vet ni att nästa gång ska jag köpa med en fin frukost och bjuda henne på. Fast jag tycker att det är leverantören som ska bjuda köparen och inte tvärtom. Men det spelar ju ingen roll, jag bjuder, för det är mysigt att käka frulle, kolla in snygga kläder och lägga en order. Idag skrek min mage hem hem hem. Så vi pekade snabbt ut bara tio plagg, la order och åkte iväg bums. Undrar hur mycket vi hade köpt om vi blivit bjudna på finfrukost?

20111021-003750.jpg
Glada var vi i alla fall. Jag, Therese och Jackie

20111021-004242.jpg
Vi köpte en kofta, kommer feb 2012.

20111021-005115.jpg
Vi köpte en den här kavajen. Som Theres mamma hade ångat för mycket. Därav skrynkligheten. Undrar hur många mammor som stryker kläder åt sina ungar?
Det ska iaf jag göra när jag blir pensionär. Åka runt till mina ungar och stryka kläder.
Nu måste jag sova. I morgon har jag lovat att bjuda hundgänget på fika. Så jag ska upp vid fem och baka lite cupcakes.
Hahahah det ska jag verkligen inte. Jag åker t mitt torg och handlar hos min konditor såklart.
Varför jag lagt mig så sent? Jag som är så kvällstrött. Jo därför att när jag stängde butiken hade jag möte med en leverantör i butiken från sju till halv nio. Vi tittade på nästa års sommarskor. Och jag köpte in några mobilskal. Visar bild på butikssidan i morgon. När hon gått började jag möblera om i butiken och kunde aldrig sluta. Gud så jobbigt det är att vara som jag. När jag väl börjar med nått så kan jag inte sluta. Som nu jag skriver och skriver på min Iphone i sängen. Men nu slutar jag bums.
Godnatt

Det här inlägget postades i Allmänt, Happy Life of Sweden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s