Underbar helg

Nu är vår maxihelg på Masesgården inne på sista dagen. Jag hade lätt kunnat stanna en hel vecka, eller två. Eller hela livet. Den här livsstilen passar mig. Träning, yoga, simma, äta ren och vällagad mat, trevliga samtal, inga sena nätter. Kanske köper vi en liten stuga vid Siljan någon gång i livet.

20110925-061919.jpg
Maten här är vegetarisk och alla som är här älskar den. Man tänker inte ens på att den är vegetarisk. Man saknar ingenting.

20110925-064114.jpg
Här är vi mellan yoga och träningspass. Igår körde vi boxning. Satan i gatan vad skönt det var att slå tills jag blev helt slut. Svetten rann och Affe stod mittemot mig med boxplattorna och sa Kom igen nu! KOM IGEN NU! Det var rakt på, från sidan, nerifrån och kicksparkar. Pang, pang, pang.

Men det är yogapassen med Magnus och Malin som är min last och lust. Närvaron hos dem är total och det blir som om vi alla är i en enda rörelse tillsammans.

20110925-065916.jpg
Magnus och Affe i väntan på nästa yogapass. Du som tror att yoga inte bygger muskler, titta på Magnus. Han är supermuskulös och vig som ett litet barn. Det är han och Malin som leder yoga och mentala passen.
Klicka HÄR för att se vad Magnus kan göra för dig.

20110925-072034.jpg
Dalkullan Kerstin fixar till mina fötter. Här på Masesgården finns verkligen allt man behöver för en skön helg. Efteråt gick Affe och jag till poolen och bara softade. Simmade, satt i bubbelpoolen och gick i det varma och kalla fotbadet för att sätta fart på blodcirkulationen. Simhallen är öppen dygnet runt, på fredagskvällen gick vi dit sent och simmade en stund. Vi tände inte lamporna, bara de tre ljusen som står på bordet vid poolen.

20110925-072923.jpg
Varje förmiddag får vi små shots fulladdade med vitaminer och mineraler. Det skulle Fru Råsmart gilla

20110925-073057.jpg
Eftersom att vi vet att både Magnus och Malin gillar sunt leverne hade vi med varsitt ex av Råsmart Familj till Magnus och Malin. Klicka Här för Malins sida och blogg

Det här inlägget postades i Allmänt, Må bra. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Underbar helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s