På väg mot

farmor i Borlänge. Jag har sug på kokta ägg, så Affe ringde upp henne och bjöd in oss på en äggmacka.
Vi har just stannat på Leksandsbröd och köpt massor av knäcke, Mormorsruta, Leksands knäcke, Vikabröd med Mackmyra Wiskey och en fin rund brödburk att ha på Smultronudden. Affe köpte en Portello till sig. – Den godaste läsken som finns, sa han och köpte en enliters flaska.

20110925-115750.jpg
Glada utanför knäckebrödsfabriken.

20110925-115852.jpg
Här är vi med Cecilia och Ann som vi har delat bord och många goda samtal med under helgen. Det är massor med kvinnor på Masesgården, i alla åldrar. Den äldsta som var med på yogan var nittiotvå år. Det är mammor och döttrar, systrar och väninnor. Men var är männen? Både detta året och förra året vi var här var det många som kom fram till Affe och mig och sa att de önskade att deras män skulle följa med dem på en såhär resa. Och jag undrar varför det är så? Att åka tillsammans på en träningshelg, både fysiskt och på det mentala planet ger så mycket för vardagslivet.

20110925-120635.jpg
Fotograf Jenny Puronne och jag.
En som hade sin man med var Jenny, som var på Masesgården för att filma och fota för nya katalogen för gården. Affe och jag passade på att bli fotade av Jenny. Ska bli kul att se hur de blir. Jenny och jag hade aldrig setts live förut. Vi har blivit vänner på Facebook genom en gemensam vän som sammanförde oss där. Så när vi sågs var det jättekul att redan ha ”setts” på nätet och bekantats med varandra.
Dessutom ville man liksom hålla sig nära Jenny, hon utstrålade väldigt mycket positiv energi.

20110925-121303.jpg
Jag måste bara få visa tehörnan i matsalen på Masesgården. Här finns en vattenkantin som alltid står på med varmt vatten i och ALLA teer du kan önska dig. På motsatt vägg sitter beskrivningar om alla teer och vad de är bra för.

Ops nu är vi framme i Borlänge redan. Vi hörs.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s