Sovmorgon i morgon

Jag och Jackie har haft världens längsta dag idag. Nu ligger jag i soffan och låtsas att jag är helt döv. Hör inte vad ungarna säger alls. Det är papper från skolan som ska skrivas på, presenter till kalas som ska slås in. Kan vi göra, kan vi köpa, jag hittar inte….
Men jag säger bara -Jag är död, kom igen i morgon bitti kl 05.15. Då är jag människa igen.
I morse var Jackie och jag på inköp hos Masai, ett märke som vi ska introducera i butiken i vår. Vi gick igenom flera hundra olika plagg, varav jag provade minst femtio. Tre timmar tog det att välja ut en sisådär trettio styles. När vi var klara var vi så trötta att vi tackade nej till en lunch på Modecentret. Vi var bara tvungna att komma ut och rensa skallen. Så vi åkte till vischan (Älvsjö) och käkade lunch utomhus hos kollegorna på Living. Butiken som jag skulle kunna flytta in i bums. Helt galet fin, en stor inspirationskälla för mig. Därefter åkte vi till 2 plan i Mälarhöjden. Jag ville visa Jackie hur den butiken ser ut. Den är helt galet fantastisk. Nästa stopp blev Zetas handelsträdgård, där vi travade runt en god stund. Vi avslutade vår inspirationsdag med en shoppingtur på IKEA. Vi köpte hyllan Expedit, byxgalgar och lite annat att ha i butiken.
På IKEA dog vi en smula, nej inte en smula, helt utmattade blev vi. Efter ett vätskestopp repade vi oss och körde ”hem” till butiken. Så skönt att komma hem till min butik där allt är som det ska vara.
I morgon blir det nog en liten sovmorgon. Hade ett möte inbokat med en ny spännande leverantör i morgon bitti. Men idag ringde de och avbokade. En annan återförsäljare, som INTE köpt några plagg denna säsong och inte nästa, men KANSKE ska köpa en annan gång, vill inte att jag ska få ha de märkena i min butik. Märkligt. Vi är i samma bransch och hon ser mig som en konkurrent. Det är ju kollegor vi ska vara. Om vi tar några olika modeller från samma märke kan vi ju rekommendera varandra om kunderna inte hittar det de vill ha hos den ena. Ingen av oss har varken råd eller ålats att hålla hela kollektionen i butiken. Men det är säkert någon mening med det.
Det finns så mycket, jag inte vet, om hur det går till ute i den ”riktiga” världen utanför min lilla butik.
Men jag orkar inte bry mig just idag, säkert inte i morgon heller. Nu byter jag tvfåtöljen mot sängen och mina sängkamrater, Affe och Calle.
God natt

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sovmorgon i morgon

  1. Cilla skriver:

    Åh, till den fina butiken ska jag om ett par veckor på tjejkväll! Vi ses väl där då? Hoppas, hoppas att du ska dit!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s