Hemma härborta!

Hej

Här är jag ju om du undrat var jag tog vägen,  i paradiset. När jag klev på lilla minivanen som hämtade upp mig i Krabi och vi åkte mot Koh Lanta var jag nära att börja gråta så lycklig kände jag mig. Och när jag klev av vid Southern Lanta ville jag krama om hela världen. Jag tänkte flera gånger att nu är jag hemma igen. Jag slängde in min väska i bungalowen och stack ut på byn och hyrde mig en tuktuk. Fikade med en bekant från förra året som dök upp bara sådär. Tog tukken ned till hamnen för att möta Jackie.

När jag fick se Jackie på båten från PhiPhi hoppade jag så mycket att en thaländare tog tag i mig och sa att jag inte fick springa ombord på båten. Det blev så många kramar med min lilla. Så mysigt att se henne efter nästan tre månader. Hon var brun som en pepparkaka.

På eftermiddan dök Kim, Johan och Pierre upp och vi alla har checkat in på Southern. Jag har träffat så många nära och kära här nere, både faranger och thaländare. Alla säger de att det är sååååå kul att se mig. Sen backar de några steg bakåt och säger

Du är verkligen vit/you really are white. Så jag jobbar på det och har numera en illröd färg på de ställen där jag missat med solskyddsfaktorn.

Nu ska vi iväg och boka ”simma med elefanter”

Kram karma kram

 Strandhäng med the Johanssons på Paz bar. Ser ni vad vit och mjäll jag är?

 Theodor och Jacob underhöll med fireswing.

Paz  

Jag var så uppstressad på arlanda att jag trodde jag köpt en bok som hette ”Den perfekta mamman” sen såg jag att det var verkligen inte vad den hette. Jag tröskar mig igenom den ändå, trots att den verkar vara översatt med googles översättningsprogram och ej korrekturläst. Tar det som träning att bara ”slappna av och släppa det jag inte kan förändra)

Solnedgångarna här är inget vi missar.

Sawasde gott folk

Det här inlägget postades i Allmänt, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s