Idag så långt

Jag vaknar vid fyrasnåret och släpper in katten somm jamar högre och högre under mitt sovrumsfönster. Av någon konstig anledning har kattluckan gått i baklås. Katterna kommer ut men inte in. Kattluckan var snabbt fixat, men då var jag redan klarvaken.

 

Tittar på köksbänken, funderar på om jag ska sno en knäck ur barnens godislådor. Min mamma gör dessa varje jul till mina barn, hennes fyra barnbarn.
En sekund far en tanke förbi. Om mina fyra döttrar får fyra barn var, får jag sexton barnbarn. Att göra julgodislådor till. Blev matt. Tog tag i yogahelvetet och vid fem var jag färdigyogad för denna dag. Tänkte att jag kör en liten avslappning efteråt. Vaknade vid kvart över sex av att maken stod och tittade på mig.
– Varför ligger du och sover på yogamattan?
– För att det är bra för psyket att ligga lite obekvämt ibland, svarade jag och gick ut i köket och fick mig en kaffe. Efter två stora latte blev det en energiboost till frukost. Inte god, men nyttigt.

 Dagens innehåll står på listan. Mixas och drickes utan att tänka på vad det smakar.

Innan jag bytte kläder en gång till och åkte till butiken, gav jag de jullovslediga barnen order som de ändå inte kommer att utföra för att jag inte är TYDLIG NOG.

Dagens första kund

Fina Jennie från Tala Tydligt (Klicka HÄR för hennes sida) kom och förgyllde min förmiddag med klädprovning, latteskvalpande, härligt prat och inköp.

Nu packar jag upp sånt som ni absolut vill ha mera av. Partyväskan ICE Chic i silver, grönskimmer och rosa champagne. 345:- Väskan Messinger i svart skinn 1198:-, en är redan såld. I nytt mönster är Purse för 98:-

Nu kom en STOR låda med kläder, jag ska sluta mingla med mina kunder och packa upp.

 

Du glöm inte att köpa Jamie Oliver bruchetta topping och pesto till nyår. Bra som drinktilltugg eller sent snacksnacks. Eller när du får oväntat besök. Korka upp lite bubbel, rosta några skivor bröd och ställ fram burkarna från Jamie Oliver och du är pratklar!
Eller så bjuder du på lax med pestotäcke, eller grundar en pizza med pesto.
Du fattar nu va? Jamie Oliver rules the pestoworld.

Ha de

Det här inlägget postades i Allmänt, Arbete, Happy Life of Sweden. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s