Ångbåtsbryggan i Grisslehamn

Vi provar Ångbåtsbryggan, krog, bar och café, både kväll och lunch. Redan när vi läser menyn förstår vi att det blir gott att äta. Maten är vällagad från grunden. Fisksoppan kokad av fond på hummerskal. Köttbullarna är hemgjorda. Men när bara jag och flickorna äter lunch får de vuxenportioner köttbullar, som ingen av dem orkar äta upp. För det betalar jag 155 kr per barn istället för 59 kr för en barnportion köttbullar. Kommer man med en tioåring och en tolvåring tycker jag att den som serverar borde fråga om vi vill ha vuxen eller barnportion. Till lunch tog jag en Roslagsmacka, jättegod med räkor, kräftstjärtar, dill, persilja, chili, sallad, grönsaker och majonäs. Brödet var nybakat. Vi provade kladdkaka och creme Catalana till efterrätt och de var superba.

Gå dit om du vill äta gott, men boka bord om vädret är bra, risken är stor att det blir fullsatt om vädret är bra.

Det här inlägget postades i Allmänt, Grisslehamn, Mat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ångbåtsbryggan i Grisslehamn

  1. Kim skriver:

    Åååhhh, så gott!

  2. Linn skriver:

    Aha, kanske kan vara något när vi ska dit med Pär mamma! Har inte kollat din blogg på länge, här finns ju massa tips! Man tackar.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s