Läsarfråga

Har bantat pa ratt liknande satt under varen och gick ner atta kilo pa ungefar sju veckor. Har pausat nu eftersom jag ar inne i tentaperioden from hell och behover all koncentration och energi i varlden. Tva veckors paus blir det, sen drar jag igang igen. Kanner verkligen igen mig i det dar med att det inte gar att tanka pa annat. Hall ut!!!!

Daremot tycker jag det verkar som att du far ut mycket mer av farre kalorier! Jag ater max 1200kcal per dag nar jag bantar, sa det ar ju nastan lika som du, men det blir mest nagon mager youghurt och gronsaker…

Har du gatt till dietist for att fa hjalp eller hittar du pa lite sjalv bara?

Svar: Nej jag har inte gått till en dietist. Jag äter nog det som finns hemma och det jag är sugen på. Jag utgår från en ”vanlig” dag och skalar bort, tills jag är nöjd. Jag gör nästa dags meny klar dagen innan. Jag tror att förberedelse är nyckeln till att lyckas. När jag planerar vad jag ska äta tänker jag på vad som skulle vara gott att äta, sen vad som finns hemma och vad som måste köpas. Just nu är jag på Smultronudden och behöver inte ta hänsyn till familjen. Då kan jag äta samma mat flera dagar och även leva mycket billigt. Jag ska även belöna mig för varje kilo nedgång. Nästa kilo kanske det blir en princessbakelse.

Jag har heller ingen ”farlig” mat hemma, det går helt bort med ost, kakor, choklad och snacks.

Ja nu ska jag inte ge mig förrän vågen står på 65 kg. Jag är så trött på att inte få på mig hälften av alla kläder i garderoben. Klassiska märkeskläder som bara väntar på att få komma ut ur garderoben.

Bra att du tar paus vid tentorna. Man måste få tänka på annat ibland, för viktnedgång tar tankekraft. Man måste liksom vara på sin vakt hela tiden, kalorierna lurar bakom varje hörn. Svårast är när man blir hembjuden till någon och de fixat bara för just mig.

Lycka till med tentorna.

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Gå ned i vikt, Mat, Må bra. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läsarfråga

  1. Bea skriver:

    Tackar for tips och uppmuntran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s