Jag, en pinsam tävlingsmänscha

Det här är så jäkla pinsamt att jag inte borde berätta. Men som i ett led i min pinsamhetsrehabilitering ska jag fästa det på pränt. Sen får jag se om du får läsa. Så om du just nu läser detta har jag tydligen bestämt mig för att komma ut ur garderoben, som den pinsammaste.

I lördags tog Affe och jag cyklarna till Havsbadshotellet för att jag skulle kunna koppla upp mig och kolla av mina mail, de har gratis trådlöst, jaså jag har redan sagt det. Okej glöm att du läste det då. Vi skulle även ta ett glas, maken öl och jag min gamla favorit, vitt vin med Russian.

Vi kom andfådda in i foajén och hör att det är full careta i pianobaren.  Vi blir så förvånade när vi ser pianobarsångerskan, det är inte den gamla damen som brukar sitta där.  Det är en riktig puma som lyser bakom tangenterna. En Meg Ryan kopia som ler rart och sjunger med sensuell röst.

Affe handlar i baren och jag kopplar upp mig. Efter ett tag märker jag att jag sitter och gissar på vilken låt hon spelar intro på.

Plötsligt händer det

– If i cant have you, ropar jag högt

– Ja det var rätt, säger pianobarsångerskan.

Tror ni att jag ger mig där? Nej Nej Nej

Jag fortsätter gissa på varje intro och ropar svaret högt. Jag triumferar även glatt efter varje gång jag har rätt. Jag inser inte alls hur pinsam jag är. Att jag har förvandlat den softa barklinketiklingstunden till min privata introtävling. Efter sjunde låten som jag gissar rätt, ja jag är grym på intro, slutar pianobarsångerskan spela och säger att hon ska ta en liten paus.

Då blir det ännu pinsammare. Jag frågar om jag får ta en bild på henne och maken. Maken gör som vanlig, som jag säger och placerar sig bredvid pianisten. Då först ser jag att han inte duschat och bytt om, han har cyklat in i arbetskläder. Jag har ju så fullt upp med mig själv, mitt hår, mina skor, min dator och min cykel att jag inte sett det förut.

 

Sen när vi cyklar hem genom skogen, skrattar jag så mycket åt alltihopa att jag knappt kan hålla mig kvar på cykeln. Jag tänker på att hon säkert tycker att vi är helt galna här ute på vischan. Skit samma, så pinsamt var det väl ändå inte, inte i min värld i alla fall.

Det här inlägget postades i Allmänt, Smultronudden/Bygget. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag, en pinsam tävlingsmänscha

  1. Jackie skriver:

    haha.. vilken tur att jag inte va me! 😉

  2. Susanne skriver:

    Du är inte det minsta pinsam. Du är bara en underbar, spontan och levnadsglad tjej. Fler borde vara som du.
    Kram på dig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s