Gårdagen med övergång till dagens tanke

06.00 Upp

Kaffe kaffe sköta morgontoletten. Frukost, få iväg alla; barn och make. Bädda, i med en maskin tvätt. Noterar att kattmaten är slut, igen. Grannen flyttar till helgen och tar med sin snyltarkatt som smyger in genom vår kattlucka och äter kattmat hos oss varje natt. Jag vaknar av krasp krisp mums mums men orkar inte gå ned och kasta ut den.

08.00 Skriva, skriva, skriva. Ett steg fram och två bak. Min jävla bok kommer att ta hundra år att skriva klar. Jag ska åka till en ö där det inte finns någon möjlighet till kontakt med yttre världen och skriva klar den vilken dag som helst. Men frågan är bara om det existerar någon sådan plats utan kontakt med yttre världen och skulle jag våga vara där själv? Måste låna in en stor hund isf.

09.00 Försöka reda ut hur man har Pay Pal=betalning på nätet. Jag vill börja sälja Rich Bitch tröjorna på bloggen nångångförihelvete. I helgen fotade jag allt, så det är bara ett litet knapptryck bort, men jag hittar ju aldrig rätt knapp. HJÄLP MIG!

 

 

10.00 Skickar och svarar på mail. Filar på ett utskick till Vårmingel hos mig den 27 maj, ALLA blir bjudna, du med. Det blir som vanligt pub, massor av kul folk (du kommer ju) barnen ska ha loppisbord och tröjor finns.

 

12.00 Tränar på Sats Kungens Kurva, första gången på det gymmet. + till dem för att de HÄLSAR och ser glada ut när man kommer in. Snyggt gym med Stockholms bästa omklädningsrum. Gå dit Klicka HÄR för deras sida

14.00 Till IKEA hittar MITT handfat på fyndavdelning för 199 kr. Sparar 800 pix. Känns som om jag sparar pengar varenda gång jag sätter min fot på IKEA. Min klocka stannar och jag fattar inte att klockan inte är halv tre i två timmar. Ser plötsligt på mobilen att klockan är halv fyra. Jag har exakt trettio minuter på mig att betala, hämta ut blandaren till handfatet i varuutlämningen, hitta bilen, åka till barnens skola och vara med på ett mycket viktigt utvecklingssamtal.

16.10 Hann, nästan. Får beskedet att Vilma ligger väldigt bra till i skolan. Jag kan sluta oroa mig för att tre månader i Thailand skulle sätta henne på efterkälken. Tvärtom hon har blivit bättre på flera områden. Känns bra inför nästa vinter, då jag/vi vill bo där igen. Inte lika länge dock, men vi har iaf fått plats på skolan jan och halva februari 2011. Sssshhhhhhhh det är lite hemligt än så länge.

17.15 Sitter ombytt och luktar gott på tunnelbanan in t stora stan.

18.00 Möter upp Cilla, vinnaren av tävlingen till inspirationskvällen med Yourlife.  Vi lät oss inspireras av alla fantastiska människor som arbetar hårt för det de tror på. Läs om kvällen Klicka HÄR Bli medlem där så får du ta del av alla deras fantastiska erbjudanden.

22.30 Hemma i sängen. Börjar läsa Smuts av Katharina Wennstam och den är så bra.

Dagens ord har jag snott från fantastiska Pia Sundhage, som oxå var på plats igår och berättade hur hon tog USAs damlag till vinnarplats gång på gång

”Titta på vad som var bra, det dåliga lämnar vi därhän”

Så idag ser jag solen, min fantastiska familj, mina braiga vänner, att jag trots allt skrivit 36 368 ord på bokhelvetet och en hel massa annat.

Det här inlägget postades i Allmänt, Arbete, Må bra, Utbildning Inspiration. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s