Mardrömmen om Italien

Tittar du på ”Drömmen om Italien”onsdagar på fyran kl 20? Om inte ska jag kort berätta för dig vad det hela är. Fem svenska par åker till en liten by i Italien och börjar renovera ett ruckel. Par efter par röstas ut av byborna och de som är sist kvar får det nyrenoverade huset att driva som pensionat. Ett par har åkt ut, Ulrika och Sören de var lata och glada livsnjutare och det funkar ju inte eller hur?

Étt par som sticker ut är Rebecca och Kaveh, de har lämnat sin halvårsgamla baby hemma hos släkten i svedala, inte en enda gång har jag sett eller hört Kaveh sakna sin baby. Det enda han gör är att prata skit och intrigera om de andra deltagarna. Ja jag vet att det finns folk som håller på så, det är inte det. Det jag funderar på är att han är ju sådan som person. Han kommer att behandla gästerna exakt som sin medtävlare, intrigera och prata skit. Det är aldrig hans fel när det skiter sig. Jag säger bara stackars gäster och bybor om Rebecca och Kaveh vinner, då blir det inte roligt. Kaveh har inte fattat att om man får en kniv i ryggen är det nästan uteslutande sina egna fingeravtryck på. Man känner ju alltid på sig när det inte blir riktigt bra, men tänker ”det kanske går ändå” eller hur. Magkänslan måste kopplas upp och på.

Byborna är så impade av Rebecca och Kaveh, de kommer att rösta fel och kommer att få dra ut knivar i ryggen och ångra sig i hundra år.

Jag vet förresten ett par som skulle slå alla med hästlängder, vännerna Jocke och Annika, vart var de när de tävlande togs ut?

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mardrömmen om Italien

  1. Okänd skriver:

    Jag vet ett annat par som skulle hur lätt som helst vinna den där tävlingen, finns inget par som ens är i närheten av de jag tänker på.

    De har något som ytterst få par har nämligen kombinationen av att både vara galna och seriösa samt förmågan att få andra människor att känna sig behövda och älskade.

    Kvinnan i det här paret skulle också få 3 tior i halv åtta hos mig, mannen möjligen 3 femmor i matlagningen men även han 3 tior i värdskap.

    Glad påsk alla medmänniskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s