Härlig helg

Att bli bjuden på vårmiddag en lördagskväll är lycka.

 Marcus grävde fram grillen medan Annelie och jag smakade av vinet i köket

 Innanlår, lammkorv, chevrekräm, sallad, inlagd rödlök och rose. Barnen underhöll med riktigt bra sketcher efter maten

 Morris i dumstruten. När Annelie sa att hon skulle ge Morris medicin tänkte jag att nu får vi se på kattcirkus. Alla som har katt vet hur ”lätt” det är att medicinera katter. Gapa svälj hahahaha. Gissa om jag blev förvånad när Annelie gjorde cirkusen kort. Ett fast tag, upp med käken och hejsan så var det klart.

 Earth hour, Morris och Linnea konstaterar att inte alla grannar är solidariska minsann

 Söndagsmorgon Eftersom maken är i Sälen kom Jackie hit och var lite sjuk igår. Bättre att ligga och snora hos mamma än ensam hemma. Medan jag körde ett tidigt yoga pass på Sats lekte mina tre ungar som vanligt. Mina stora tröttnar visst aldrig på att leka.

 När jag kom hem från yogan tröttnade jag på allt som kommit fram under snön. Fimpar, vem fan kastar fimpar nuförtiden? Kattbajs och annat äckel

 Då fick jag äntligen ta fram min roligaste leksak, högtryckstvätten. Det finns fan inte någor roligare än att blåsa runt med den. Sådär ja, nu ligger allt skit bakom grannens garage och altanen är som ny.

Nu ska jag duscha, tända bastun och kyla ett par öl, maken är på väg hem efter en helg i Sälen och det lät på honom i telefon som om det är vad han behöver när han kommer hem.

Det är på insidan jag är rik.

Det var ju en annan sak jag skulle skriva om oxå. Jag har fått så många framtidsmöjligheter, kan inte bestämma mig för vad jag ska göra. Jag känner mig så bubblande glad och entusiastisk inför vad året kan ge. Det är nog allt umgänge i helgen, alla har varit så positvia och glada. Det är precis som om vi tinar upp efter en alltför lång vinter. Nåja jag har väl haft en liten dipp efter Thailand. Men nu känns det som om det har vänt. Nu kör vi! Jag berättar mera ingående om mina framtidsplaner i morgon. Kram

Det här inlägget postades i Allmänt, Mat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s