Khao Lak

I morgon åker vi iväg för någrar dagar. Hotell är bokat på Last Minute Hotel by Late Stays klicka HÄR. Ska bli spännande att se Khao Lak och huset som Johns (min kusin som kom hit igår och överraskade oss) svärföräldrar har där.

Idag vinkade vi av de stora döttrarna Kim och Jackie som åkte hem till Sverige. Det känns redan tomt efter dem. Vi har bott alla sex i ett sovrum sen de kom den 21 dec och det har varit så mysigt att höra dem ligga här och snarka och snusa varje kväll. Visst har det varit många frågor typ, Var är min hårborste, vem tog sista toapappret, vart ska vi äta i kväll, har någon sett min mobilladdare, var är min bikini, vems handduk ligger på golvet, när är ni klara att gå osv och det är ju det som är själva kärnan i familjelivet. Vi stöts och störs på varandra just för att vi är så nära både fyskiskt och på det mentala planet.

Nu ska vi sova för att gå upp i svinottan och åka med färjan till Phuket Town. Där väntar buss, förhoppningsvis, och tar oss 8 mil norrut till paradiset, enligt många.

Från gårdagens firande på stranden. Alla var där, både faranger (västlänningar) och Thailändare. Massor av drinkar och fyrverkerier blev det. Pass the Indian gör väldigt goda Mai Thai.

 

Kram från Koh Lanta

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Khao Lak

  1. white boy from the hood skriver:

    värst vad dom hade bråttom hem till kalla sverige

  2. Vivianne skriver:

    Tack för en trevlig blogg -vilka fantastiska, somriga bilder! I Sverige har vi ju massor av snö och fint vinterväder just nu, men när jag kikar på din blogg börjar jag längta så smått efter värme och sol 🙂
    God fortsättning på det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s