Heldag med Kim och Jackie

På morgonen äter Kim Jackie och jag en snabbfrukost och ger oss iväg med tuktuken.  Idag ska vi ha en tjejdag och jag ska visa dem allt jag kan eller sett eller nått sånt.

 

Vi har på oss de mycket välpassande hjälmarna……………….?

Vi åker längs med havet och rakt över ön

Till slut kommer vi fram till View Pont och blickar ut över havet.

Vi har hört att maten är ”sådär” här så det får gå lika bra med en Magnum mandel  och en mangoshake. Visst är vi fina i våra nya ”hjälmfrisyrer”

 

Vi åker tillbaka över ön och kör söderut. Kim och Jackie får knuffa upp tuktuken i några branta backar. Plötsligt får jag tillbaka den där känslan av att vara 14 år och det är sommarlov

 

 

Vi når målet Kan Tiang Bay och går ner till havet genom restaurangen Same Same But Different. Vi äter inte lunch här heller, har gjort det en gång och det var ok, men inte mer.  På den här stranden ligger Koh Lantas enda femstjärniga resort Pimalai Resort and Spa. Klicka HÄR för deras sida.

 

 

Om man vill komma med båt till Pimalai Resort går det bra kan vi meddela. Personal hämtar vid bryggan och kör dig med lilla hotellbilen till din bungalow.

 

Same Same har dusch på stranden och det är alltid skönt att kunna spola av sig sand och saltvatten

 

 

Vi åker till lilla Klong Nin och äter lunch på restaurang Kansa. Den ligger bland de första när man kommer till Klong Nin och har svängt till vänster på havsvägen. Här har jag ätit många gånger och det är alltid lika gott.

 

 

 

Efter maten tar Kim en liten tupplur i Salan där vi suttit och ätit. Sen badar vi och slöar en stund i restaurangens solstolar under ett parasoll. Vi går till Baliinspirerade butiken i hörnet och både Kim och Jackie fyndar varsin klänning. Tjejen, glömt bort vad hon heter, syr väskor och halsband till Terece som har loveforever.se. Klicka HÄR för att komma till hemsidan

 

 

När vi åker genom Klong Nin börjar både Kim och Jackie tjoa och skratta. De känner igen sitt hotell från när de var här och luffade runt hösten 2006. Det var här de vilade upp sig efter en vecka på PhiPhi och vi tittar in i deras bungalow. Vi tar en söt god iskaffe här innan vi åker vidare.

 

Vi stannar till på Relax Bay på Long Beach och klättrar ner för trapporna. Går igenom den mysiga restaurangen där många väljer att äta middag efter att ha vigt sig på stranden.

 

 

Efter badet lägger vi oss i en Sala och funderar över om livet inte är helt underbart just nu

 Kram från oss på Koh Lanta

Det här inlägget postades i Allmänt, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s