Festivalrapport 4

 

 

”En småstad som blir som en internationell storstad, alla olika klädstilar, frisyrer och människor i alla åldrar är kul att se”, så säger min svärmor om festivalen. Medan en del ser fylla och nedskräpning. Det verkar som den personliga inställningen till livet ger bilden av det största och bästa som hänt Borlänge sen SSAB kom till ”byn”.

Vilken tur att inte Jackies lärare i engelska inte var med när hon satt en hel kväll med några engelsmän och pratade. För han gav henne IG! Jag är glad att hon inte bryr sig och pratar på ändå. För övrigt var engelsmännen Carl Barat, hans manager och de övriga i bandet. Carl Barat visade Jackie sin ”The Libertines” tatuering, men jag var inte beredd med kameran eftersom jag inte fattade vem han var. ”En legend i branschen” som Jackie sa efteråt. Man kan ju inte ha koll på allt!

Jackie och jag var och såg Babyshambles kanonspelning med Pete Doherty. Denna gång kom han till spelningen i tid, ramlade inte av scenen en enda gång och reste sig upp utan hjälp när han lagt sig ned på scenen en stund! Bara det var värt att se.

Maken och jag fick en helkväll igår. Startade med Ulf Lundell och avslutade med Mando Diaos helt magiska spelning. Jag tror att maken var imponerad över hur fort jag kan springa när jag vill. Festivalområdet är stort, spelningarna täta och öltälten har långa köer. Men jag har ju gjort en plan, som vanligt.

Idag på morgonen har vi firat födelsedagar. Svärmor har fyllt 80 år och ska bjuda på festivalmiddag för hela familjen idag på stan. Blir spännande att se om vi får med alla barnen! Faktiskt en utmaning att samla alla på en och samma plats en dag som denna. De stora flickorna campar med sina kompisar och har inte alltid mobilerna på. Synd att mammor inte får gå in på campingen och styra upp det hela en smula. Undrar om dom har med sig en påse att lägga smutskläderna i? Måste komma ihåg att fråga idag.

Det här inlägget postades i Allmänt, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s