Festivalrapport 3 Fredag

 

 

Idag åkte festivalklänningen på inför The Sounds spelning, som var härligt soft. När Maja i The Sound skulle fotas med mig sa hon att hon skulle rösta på mig som president. Go for it girl.

I morse var jag i Kupolen på Jula och köpte hörselkåpor till barnen. De gula med spindelvävsmönster fanns kvar, för bara 79 kr, kanonpris för så snygga. Tänkte köpa ett par till mig, men jag kan låna barnens när jag ska kapa ved. Hela Kupolen var fullt av festivalfolk som laddade mobiler och mp3 spelare i de kontakter som snälla affärsinnehavare lånade ut. Bra initiativ.

Har hängt med Kim och Emelie idag som studerat och memorerat spelschemat inför kvällen, se bilden. Så nu närmast blir det Babyshambles. Sen middag med maken och småflickorna. Om farmor är en ängel så kan vi lämna flickorna hos henne ikväll och ta en helkväll med Ulf Lundell, Winnerbäck (igen) och avsluta med Mando Diao. Måste bara leta rätt på makens biljett. Jag har inte sålt den, fast jag blivit erbjuden en förmögenhet för den, inte vad jag minns i alla fall.

Det här inlägget postades i Allmänt, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s