Festivalrapport 2

En helt galet kul kväll igår. Bäst var musiken och alla roliga människor jag träffade. Mannen med de stora tatuerade armarna lånade mig sin mobil som hade Telia nätverk, när tele 2 systemet brakade ihop. Medan vi väntade på att de som tappat bort oss skulle hitta oss igen tog vi en öl i baren. Det visade sig att han hade sån där humor så att man skrattar hela tiden, är faktiskt lite hes idag. Eller kan det bero på att jag sjöng med i allt jag hörde igår.

När Jackie hittade mig sprang vi såklart på några av killarna i Sugarplum Fairy. De gillar verkligen min dotters namn, då en av deras största hitlåtar heter Sweet sweet Jackie.

Nu fikar svärmor och jag, läser tidningen och tittar på gamla skolfoton av maken. Nu gör vi som vi vill några timmar till, svärmor och jag. Sen ramlar alla campande barn och vänner in för att duscha och få i sig lite frukost. Då är vi mamma och farmor igen, det gäller att hålla koll på sina roller.

Hörde just på tv´n att Michael Jackson har dött. Undrar om detta kommer att bli ett sånt där ögonblick som när Lady Di dog, att man kommer ihåg vart man var när man fick höra nyheten först.

Det här inlägget postades i Allmänt, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s